Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Ett mer typiskt vattenvårdsalternativ är vattenvårdssystemet Monarch med CD-ozon, som är i stort sett klorfritt. Det minskar behovet av massagebadskemikalier genom att kontinuerligt blanda högkoncentrerat ozon i vattnet i kombination med det klorfria desinfektionsmedlet MPS (monopersulfat) och silverjoner.

watercare_280x150

Monarch-systemprodukter

CD-ozonsystemet Monarch

CD-ozonsystemet Monarch blandar kontinuerligt högkoncentrerat ozon i vattnet när det passerar genom en speciellt utformad kontaktkammare. Föroreningar oxideras omedelbart, vilket hjälper till att hålla vattnet i massagebadet fräscht, rent och klart.

MPS, klorfritt oxideringsmedel

MPS är ett klorfritt oxideringsmedel som används tillsammans med CD-ozonsystemet Monarch och sliverkassetter för att hålla vattnet gnistrande rent i ditt Caldera-massagebad.

Monarch silverjonkassett

Genom att använda silverjoner hämmas bakterietillväxten och det krävs mindre daglig vattenvård för att hålla vattnet naturligt friskt. Den här kemikalielösningen sparar tid och bibehåller vattenkvaliteten.

Monarch MPS Plus

Monarch MPS Plus är ett klorfritt oxideringsmedel med aromaterapi. Det hjälper till att hålla vattnet kristallklart och förhöjer din massagebadsupplevelse med fantastiska dofter, alltihop i en och samma massagebadskemikalieprodukt.

MPS-testremsor

Använd dessa testremsor för att kontrollera massagebadvattnets MPS-, pH- och alkalinitetsnivå när du använder det klorfria oxideringsmedlet MPS.