Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Det integrerade vattenvårdssystemet FROG™ gör vattenbehandlingen för massagebad superenkel. Du behöver inte mäta eller hälla något. Du behöver bara ange användningsnivån på bromkasetterna och sätta in dem i det inbyggda facket. Förutom att testa vattnet en gång i veckan är det allt du behöver göra! FROG-systemet kommer kontinuerligt att hålla vattnet kristallklart. Systemet kräver färre kemikalier än traditionella system och brom som är mer skonsamma mot huden. Genom att behandla massagebadet med brom slipper du också den fräna lukten som klormedel kan ge.

 

water-frog-uk_0

cs_ac_spafrogyellow

Ersättningskassetter för FROG

Vår speciella FROG-bromkassett finns endast tillgänglig från Caldera Spas-handlare och innehåller 200 gram brom så att den räcker längre än vanliga FROG-bromkassetter, och har designats specifikt för vattenbehoven i massagebad från Caldera Spas. Byt ut bromkasetterna en gång i månaden för att hålla vattnet glittrande rent. (Vid regelbunden användning. Varierar beroende på massagebadets storlek.)

 

 

Vattenvårdsystemet MonarchTM

Det valbara högeffektiva Monarch™-systemet med koronaurladdningsozon (CD-ozon), som är standard på modeller i Utopia- och Paradise-serien, minskar behovet av massagebadskemikalier genom att kontinuerligt blanda högkoncentrerat ozon i vattnet. Systemet arbetar effektivt med det inbyggda FROG-systemet och minskar mängden kemikalier som behövs för att hålla massagebadvattnet fräscht, rent och klart.