Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Slipp gissningslekar i vattenvården!

Vår målsättning är att hjälpa dig att uppleva de hälsosamma fördelarna regelbunden massagebadanvändning ger genom att göra vattenvården enkel. Med Caldera® kan du minska kemikalieanvändningen och minska klorlukten och samtidigt hålla massagebadet rent, hälsosamt och redo att användas när som helst.

freshwater-salt-system-water-care

FreshWater Salt System

Bekymmersfri vattenvård, det enkla och intuitiva FreshWater™ Salt System, exklusivt för Utopia™- och Paradise™-seriens massagebad, renar vattnet genom att automatiskt generera klor från salt. Det patronbaserade systemet är integrerat med massagebadets kontrollpanel, och påminnelser via skärmen gör det superenkelt att använda. Systemet ger vatten som håller längre och känns naturligt upp till ett helt år. Vattnet håller upp till tre gånger så länge som med andra system, vilket sparar tid med färre tömningar och påfyllningar. Kräver ett startkit som tillval.

Läs mer
frog-ease-with-smartchlor-water-care

FROG™ vattenvårdssystem

Det integrerade vattenvårdssystemet FROG gör vattenbehandlingen för massagebad super lätt. Du behöver inte mäta eller hälla något. Slå bara in den rekommenderade användningsnivån på bromkasetterna och sätt in kasetterna i det integrerade höljet i massagebadet.

Läs mer
water-enhancers-water-care

Vattenförbättrare

Gör det bästa möjliga av din massagebadupplevelse med vattenvårdstillbehör som hjälper till att hålla vattnet fräscht, rent och långlivat.

Läs mer