Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

För kristallklart vatten, varje dag

water-care-img

Vattenvårdssystem

video_om_vattenvård

FROG vattenvårdssystem

Det integrerade vattenvårdssystemet FROG gör vattenbehandlingen för massagebad super lätt. Du behöver inte mäta eller hälla något. Slå bara in den rekommenderade användningsnivån på bromkasetterna och sätt in kasetterna i det integrerade höljet i massagebadet.

Läs mer

vatten_monarch_miniatyr

Monarch™ med CD-ozon

Tillvalsvattenvårdssystemet Monarch med koronarurladdningozon (CD-ozon) är en så gott som klorfri vattenvårdsmetod. Det minskar behovet av massagebadskemikalier genom att kontinuerligt blanda högkoncentrerat ozon i vattnet i kombination med MPS och silverjoner.

Läs mer

Börja med rent vatten

För att se till att du får det renaste, mjukaste vattnet ska du använda förfiltret Clean Screen och kalciumborttagningsmedlet Vanishing Act . Dessa två innovativa vattenvårdsprodukter fungerar särskilt bra med FROG-systemet för att optimera vattenvården. Se till att massagebadet förses med friskt, rent vatten genom använda förfiltret Clean Screen. Sedan minskar du vattnets hårdhet med kalkborttagningsmedelet Vanishing Act och får på så vis ett vatten som känns mjukare. Tillsammans gör dessa kemikaliefria vattenbehandlingar att du kan njuta av en överlägsen vattenkvalitet och låta det gå längre tid mellan vattenbytena.

caldera_spas_clean_screen_förfilter

Clean Screen förfilter

Förfiltret Clean Screen™ förhindrar förekomsten av organiska föroreningar, tanniner, koppar, järn och andra metaller i vattnet. Det är enkelt att använda – fäst det bara på en trädgårdsslang, fyll ditt massagebad och njut av friskt, rent vatten.

caldera_spas_vanishing_act_kalkborttagare

Vanishing Act kalkborttagningsmedel

Använd kalkborttagningsmedlet Vanishing Act™ för att göra hårt vatten mjukt, utan kemikalier. Mjukt vatten gör att huden känns silkesmjuk och skyddar ditt massagebad från de skadliga effekterna av hårt vatten.

Exklusiva Monarch-produkter för vattenvård och massagebadsskötsel

När du sköter om ditt Caldera®-massage bad ska du se till att endast använda Caldera-vattenvårdsprodukter – de är framtagna specifikt för att passa ditt massagebad. Med vårt Monarch-sortiment med högkvalitativa vattenvårdsprodukter kan du enkelt hålla ditt massagebadvatten rent, klart och redo för ett bad. Besök din lokala handlare för att se hela produktutbudet

water-monarch-products

Korn av koncentrerat klor

Dessa fullständigt lösliga och nästan pH-neutrala korn är en populär och effektiv lösning för vattenrengöring. Produkten finns i burkar på 396 g, 800 g och 1,3 kg.

pH/alkalinitet Upp, pH/alkalinitet Ner

Upp förhindrar pH-växlingar och skador på massagebadets yta och koppling p.g.a. låg total alkalinitet, medan Ner sänker massagebadvattnets pH.

Fläck- och avlagringsskydd

Förhindrar kalkavlagringar på massagebadytan och motverkar bildandet av fläckar och avlagringar.

Skumdämpande medel

Eliminerar snabbt skumbildning som orsakas av tvål, schampo, rengöringsmedel och andra restprodukter.

Monarch 5-testremsor

Använd dessa testremsor för att kontrollera klornivå, bromnivå, pH, alkalinitet och total hårdhet hos ditt massagebadvaten.

Ersättningsfilter för massagebad

Våra specialdesignade, genuina ersättningsfilter för Caldera-massagebad ger bästa möjlig passform och prestanda för ditt massagebad.

*Kontakta din lokala handlare för information om tillgång.