Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Koppla Av Med Ditt Personliga Soundtrack

Att ha ett underhållningssystem hemma hjälper dig att koppla av, släppa spänningar och ta en paus för att rensa tankarna. Ett underhållningssystem i massagebadet gör mer än så, eftersom du är nedsänkt i varmt, rogivande vatten och får avslappnande massage samtidigt som du tittar eller lyssnar. Ett fantastiskt sätt att låta båda kroppen och hjärnan koppla av samtidigt.

bluetooth280x150

Trådlöst ljudsystem med Bluetooth

Våra Bluetooth®-musikalternativ förhöjer massagebadsupplevelsen och hjälper dig att släppa allt medan du slappnar och njuter av en massage för dina trötta muskler. Strömma musik direkt eller spela från ditt eget musikbibliotek.

utopiaspeakers280x150

Integrerade Högtalare – Utopia™-Serien

Musikversionerna av våra Utopiamodeller är utrustade med tre par 2,5 cm höga lågprofilshögtalare som omgerderundade huvudstöden. Dessa integrerade vattentäta högtalare ger ett robust, högkvalitativt ljud som drivs av det trådlösa ljudsystemet med Bluetooth®-teknik samt en separate subwoofer.

paradisespeakers

Integrerade Högtalare – Paradise™-Serien

Våra musikerversioner av massagebad i Paradise-serien inkluderar integrerade 9 cm höga vattentäta högtalare. Dessa eleganta högtalare är noggrant placerade för att uppnå bra ljudkvalitet. De använder sig även av de trådlösa ljudsystemet med Bluetooth-teknik och har en separat subwoofer.

 

 

vacanza_speakers

Vacanza™-serien

De flesta Vacanza-modeller kan beställas med det trådlösa ljudsystemet med Bluetooth-teknik och ingår välplacerade högtalare för att förhöja din upplevelse. En separate subwoofer finns tillgänglig som tillval.

caldera-22-inch-hd-monitor

Högupplösta bad

Vi erbjuder underhållningsmöjligheter så det stänker om det med den valbara högupplösta 55 cm. Skärmen har både HDMI- och USB-portar och kan användas med en mängd olika trådlösa och trådbundna enheter. Skärmen kan parkopplas med det trådlösa underhållningssystemet.