Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview
utopia-cantabria-hot-tub-spa-step-stair-05

Caldera® erbjuder massagebadstrappor för att göra det säkert och smidigt att gå i och ur badet. Våra massagebadstrappor finns i olika varianter så att du kan matcha massagebadets design. Välj mellan bland våra Avante™-, EcoTech™- och polymertrappor.


Massagebadstrappan Avante™

Avante™-trappan matchar Avante-kabinettet för alla klimat hos våra modeller i Utopia™-serien. Finns i Slate, Brownstone eller Sand.

avante-high-end-hot-tub-step-stair-slate-02

Massagebadstrappan Avante i Slate

avante-best-luxury-hot-tub-step-stair-brownstone-02

Massagebadstrappan Avante i Brownstone

avante-highest-quality-hot-tub-step-stair-sand-02

Massagebadstrappan Avante i Sand
Massagebadstrappan EcoTech™

Trappor behövs för att göra det säkert att gå i och ur massagebadet. Våra hållbara EcoTech-trappor matchar massagebaden perfekt eftersom de tillverkas av samma material som används i våra EcoTech-kabinett. Finns i Coastal Gray, Espresso och Teak.

ecotech-best-quality-hot-tub-stair-teak-step-02

Massagebadstrappan EcoTech i Coastal Gray

ecotech-designer-hot-tub-steps-espresso-stairs-02

Massagebadstrappan EcoTech i Espresso

ecotech-quality-hot-tub-steps-coastal-gray-stairs-02

Massagebadstrappan EcoTech i Teak
Massagebadstrappa av polymermaterial

Den här prisvärda massagebadstrappan på 81 cm är lätt och tålig. Finns i Coastal Gray, Espresso och Teak. Dessutom tillverkas den av återvinningsbart material.

polymer-best-hot-tub-steps-coastal-gray-02

Polymertrappa till massagebad i Coastal Gray

polymer-most-affordable-hot-tub-steps-espresso-02

Polymertrappa till massagebad i Espresso

polymer-highest-rated-hot-tub-steps-teak-02

Polymertrappa till massagebad TeakVad du behöver veta om att köpa massagebadstrappa

Varför behöver du en massagebadstrappa?

Näst efter lock och locklyftare till ditt massagebad är det viktigaste tillbehöret en massagebadstrappa som gör det enklare att ta sig i och ur badet. Ditt massagebad kommer att bli en samlingsplats för avkoppling, nöje och kvalitetstid med familjen. Du vill inte att det ska vara bökigt för varken dig eller dina nära och kära att ta sig i och ur badet. Det kan även vara värt att fundera på att skaffa en ledstång för ytterligare öka säkerheten.

Välj massagebadsdrappa med omsorg

Alla massagebad skiljer sig åt vad gäller dimensioner och höjd. För de flesta massagebad räcker två trappsteg för att tryggt och säkert ta sig i och ur badet. Se upp för billiga massagebadstrappor som säljs på eftermarknaden som kanske inte har rätt höjd för ditt massagebad eller fel bredd eller djup.

hot-tub-cover-lifter-easy-operation-open-close-spa-02

Fundera över materialvalet

Komma ihåg att trappan till ditt massagebad, precis som ditt massagebad, kommer att utsättas för väder och vind. Det du vill ha är en trappa som är lättskött och kan tåla vädrets påfrestningar under hela ditt massagebads livstid. Massagebadstrappor ska vara lättskötta och sköna att gå i barfota. Du vill inte riskera skrubbsår eller stickor. Det är också viktigt att tänka igenom trappans vikt. Tyngre trappor blir svårare att flytta på vid rengöring eller snöskottning. Ditt massagebad kommer att bli mittpunkten för kvalitetstid oavsett om du det är med familjen, med vänner eller i ditt eget sällskap du tillbringar den. Att ta sig i och ur badet ska aldrig vara svårt eller farligt. Vårt utbud av polymertrappor till massagebad är tillverkade av återvinningsbart material.

Utseendet spelar roll

Ditt massagebad kommer att bli ett vackert komplement till ditt hem att vara stolt över och som drar till sig allas blickar. Det ska bidra till göra trädgården, uteplatsen eller vilken plats det än står på vackrare. Köp en massagebadstrappa som matchar eller blir en fin kontrast till ditt massagebad.

hot-tub-steps-accessory-must-have-02