Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Förenklande med bra design

En locklyftare till spabadet är viktig för att du ska trivas med ditt Caldera-bad. Lyftsystemets hävstångskraft och design gör att nästan alla (även en ensam person) snabbt och enkelt kan vika tillbaka och ta bort locket. Och vem vill behöva kämpa med ett tungt lock innan man kan lägga sig i badet för att koppla av?

ProLift-locklyftarna är designade särskilt för Caldera-massagebad och som ger dig enkel åtkomst till ditt bad samt minimerar slitaget på locket.

caldera_spas_locklyftare_prolift_I

ProLift locklyftare för massagebad

ProLift är en bra grundläggande locklyftare som ansluter till både locket och badets kabinettet och har en inbyggd säkerhetslåsfunktion. Bara lyft upp, låt glida och vik ihop. Kräver 36 cm fritt utrymme.

caldera_spas_locklyftare_prolift_II

ProLift™ II locklyftare för massagebad

Lyftsystemet ProLift II har en liknande design som ProLift III och fungerar smidigt med hjälp av en pneumatisk fjäder. Kräver 76 cm fritt utrymme.

caldera_spas_locklyftare_prolift_III

ProLift™ III locklyftare för massagebad

Den robusta locklyftaren ProLift III har två pneumatiska tryckluftsfjädrar som gör att locket kan öppnas tyst och smidigt. Fjädrarna gör det tunga lyftet, vilket innebär att det krävs minimal ansträngning för att lyfta eller lägga tillbaka locket – även på större massagebadsmodeller.Kräver 76 cm fritt utrymme.

caldera_spas_locklyftare_prolift_IV

ProLift™ IV locklyftare för massagebad

På massagebadsdäck, i lusthus eller andra utrymmen med begränsat fritt utrymme kan du med ProLift IV placera locket lodrätt, precis bakom spabadet. Kräver endast 46 cm fritt utrymme.

caldera_spas_stängt_lock_på_massagebad

Ersättningslock för massagebad

Locken för Caldera-massagebad har skapats för att ge maximal energieffektivitet. Den täta förseglingen isolerar och låser inne värmen, vilket sparar pengar åt dig tack vare billigare driftskostnad. Våra lock är skräddarsydda för Caldera-massagebad och avfasade för att underlätta avrinning samt tillverkade i hållbar vinyl av marin kvalitet. Alla Caldera-lock har barnsäkra lås och inkluderar monteringsplattorna som behövs för att ansluta till våra locklyftningssystem. Våra lock lever även upp till alla ASTM-säkerhetsstandarder för UL-klassificering.