Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Caldera offers outside the hot tub accessories such as steps, umbrellas, and the hand rail.

avantesteps_280x150

Avante-trappa

Avante™-trappan matchar Avante-kabinettet för alla klimat hos våra modeller i Utopia™-serien. Finns i Slate, Brownstone eller Sand.

row68_ecotech_280x150_gpwinc

EcoTech-trappa

En trappa är nödvändig för din säkerhet när du stiger i och ur spabadet. Våra hållbara EcoTech-trappor matchar massagebaden perfekt eftersom de tillverkas av samma material som används i våra EcoTech-kabinett. De finns i Coastal Gray, Wenge och Redwood.

row68_polymer_280x150_ael1td

Polymertrappa

Den här prisvärda trappan på 81 cm är lätt och tålig. Finns i Coastal Gray, Wenge och Redwood. Den är också återvinningsbar.

Tillbehör till massagebad

ReplacementPillow280x150

Ersättningskuddar

När det är dags att byta ut kuddar i ditt massagebad ska du fråga hos din Caldera-handlare efter kuddar som skräddarsytts för den massagebadsmodell du har.

caldera-spas-umbrella

Parasoll

Detta stora parasoll är 298 cm i diameter och kan vinklas för att ge skugga över badet eller din uteplats. Parasollet står stabilt genom att foten skjuts in under massagebadets kabinett. Parasolltyget finns i färgerna Creme eller Navy.

caldera-spas-handle

Ledstång

Vår ledstånd kan vridas så att den böjda överdelen är vänd inåt eller utåt för stöd när du antingen stiger ner i eller går upp ur massagebadet. Ledstången står stabilt genom att fotplattan skjuts in under massagebadets kabinett.

CoverHolder280x150

Ställning för massagebadslock

Denna stabila ställning är framtagen för att hålla ditt Aventine™-lock. Av rosttåligt, zinklpläterat stål med pulverbeläggning. Varken verktyg eller montering behövs.

toweltree280x150

Handdukshållare

Häng upp handduken eller badrocken medan du njuter av ditt bad, eller lämna dem på hängaren för ett torka när du är klar. Aluminium med svart pulverbeläggning.