Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Anpassa din massagebadupplevelse med våra massagebadstillbehör!

När du har valt den Caldera-modell som passar bäst för dina behov kan du anpassa badet med tillbehör som förhöjer upplevelsen och hjälper dig att slappna av helt och hållet. Våra tillbehör gör användning och underhåll enklare och effektivare.

entertainmentsystem_4
Koppla av med din egen musikspellista strömmande ur högtalarna med något av våra trådlösa underhållningssystem. Eller roa dig med att titta på TV i ditt massagebad, när du vill på dygnet.
outsidethehottub_280x150_5
Caldera erbjuder tillbehör som används i anslutning till massagebadet, som trappor, parasoll och ett räcke.
cs_ac_watercare_3
Vårt effektiva och enkla vattenvårdssystem för massagebad gör det enklare än någonsin att hålla vattnet i ditt massagebad friskt och kristallklart.
coversandlifters280x150_5
Ett väldesignat lock för massagebadet och en lättanvänd locklyftare är nyckeln till effektiv användning av ditt massagebad. Vi erbjuder ett brett utbud av locklyftare så att du kan välja den som passar bäst för dina förhållanden.
best-premium-luxury-hot-tub-spa-steps-stairs-accessory_2
Caldera<sup>&reg;</sup> erbjuder massagebadstrappor för att göra det säkert och smidigt att gå i och ur badet. Våra massagebadstrappor finns i olika varianter så att du kan matcha massagebadets design. Välj mellan bland våra Avante&trade;-, EcoTech&trade;- och polymertrappor.