Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview
caldera_spas_paradise_ljuspunkter

LJUSPUNKTER

Ljuspunkterna i Paradise-seriens LED-belysningssystem skapar reflekterande strålar som glittrar på vattenytan. När det varma vattnet virvlar omkring i spabadet Paradise skapar ljusprismorna långt under vattenytan en härlig effekt för sinnena.

”Det går att ställa in jetstrålarna på många olika sätt och flytta runt i massagebadet. Den ergonomiska formen välkomnar och bjuder in till en avkopplande stund.”

caldera_spas_par_massagebad_solsken

Fotstödet Foot Ridge™ ger dig en bekväm plats att stödja fötterna på och håller dig på plats när de kraftfulla jetstrålarna skapar magiska upplevelser för dig.

caldera_spas_paradise_fotstöd
caldera_spas_paradise_vattenvårdssystemet_frog

FROG™

Med FROG-systemet hör komplicerad vattenvård numera till det förflutna. Byt bara ut bromkasetterna en gång i månaden för att hålla vattnet glittrande rent.

Visa video
caldera_spas_paradise_par_avkoppling
caldera_spas_paradise_massebad_avkoppling
fibercor_0
caldera_spas_paradise_lockglidare

KAR & KABINETT
Den exklusiva EcoTech™-panelen med sina mättade färger och ådrade yta ser ut som riktigt trä, men är lika hållbar och lättskött som styva polymerer.

caldera_spas_paradise_kar_kabinett

CIRKULATION OCH UPPVÄRMNING

Den högeffektiva EnergyPro™-cirkulationspumpen körs kontinuerligt för att filtrera vattnet. Det gör att vattnet hålls glittrande rent samtidigt som du sparar pengar.

HOT TUB CIRCUIT THERAPY™

När en personlig tränare tar fram en serie med specifika övningar för dig, det som brukar kallas cirkelträning, får du ett mer balanserat träningsprogram. På samma sätt hittar du olika sorters jetstrålar placerade i specifika anatomiska mönster på sittplatserna i ditt massagebad från Caldera®. När du flyttar dig från en plats till en annan får alla större muskelgrupper en fullständig och tillfredställande massage.

Visa video
cantabria-row2-right_1