Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

EN VARM, INBJUDANDE KÄNSLA

Att njuta i ett massagebad är ett bra sätt att fokusera på sitt personliga välmående. Vi är säkra på att du kommer att märka av en positiv skillnad varje gång du går upp ur vattnet. Vi vet också att ett väldesignat massagebad eller spabad har ett inbjudande utseende som drar dig till sig och hjälper dig att slappna av. Vi är noggranna med de stilmässiga aspekterna när vi skapar Caldera-massagebad och tillbehör, som t.ex. belysning och underhållningssystem, så att du kan skapa en miljö som bidrar till din personliga upplevelse.

Visa video
purestyle_topright

I Utopia-serien ingår det exklusiva belysningssystemet SpaGlo™ som lyser upp olika delar av massagebadet, inklusive insidan, Euphoria-jetstrålen, vattenfallet Acquarella, ledstången, avledarventilen, två luftkontroller och tre av det utvändiga kabinettets sidor. För att skräddarsy din upplevelse kan du välja bland sex färger, tre ljusstyrkor och vilka delar av massagebadet du vill lysa upp.

purestyle_row2_leftspa

FÖRBÄTTRINGAR AV MASSAGEBADET

Det finns en mängd olika tillbehör du kan använda dig av för att göra ditt massagebad unikt för dig. Välj bland många praktiska hjälpmedel – t.ex. trappor, locklyftare, greppskenor, parasoll och jetstrålekit för hydromassage – som samtliga är designade för att hjälpa dig att koppla av och njuta av din egen privata oas.

purestyle_row2-1_right
purestyle_row2-2_left
purestyle_row2-2_right
purestyle_row3_left

SÅ UNDERHÅLLANDE

Förutom att välja ett massagebad med den storlek, sitskonfiguration och stil som du vill ha kan du även anpassa ditt massagebad och göra det unikt personligt med underhållningsalternativ. Att lyssna på musik kan hjälpa dig att koppla av och få perspektiv. Välj ett trådlöst ljudsystem som kan använda flera källor. Lägg till en vattentät trådlös TV, för att göra underhållningen i massagebadet helt komplett.Visa video

Varje böljande linje är resultatet av ett medvetet stilval i syfte att förhöja din njutning. På Caldera-massagebaden dominerar organiska mönster designen, från elegant formade avledarventiler till den naturliga fotbrunnsformen och de ergonomiska sitsarna. Det är en medveten blinkning till natur- och friluftsliv, där du kan njuta av hälsosam stillhet.

purestyle_row3_right