Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!


Vi kommer inte att lämna din e-postadress vidare till tredje part. Din information är säker hos Caldera.Integritetspolicy.

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!


Vi kommer inte att lämna din e-postadress vidare till tredje part. Din information är säker hos Caldera. Integritetspolicy.

caldera_spas_brochure_preview

Njut av hur bekvämt det är att veta att din Caldera EnergyPro-värmare, ett mycket effektivt system som kontinuerligt filtrerar vattnet för att hålla det rent, tryggas av en ovillkorlig garanti.

purePerf_row1_left

ENERGIEFFEKTIVT MASSAGEBAD

Med sin unika och högeffektiva EnergyPro -cirkulationspump är ditt Caldera-massagebad alltid varmt och redo att använda samtidigt som det lever upp till det strängaste standardena för energieffektivitet som finns för flyttbara massagebad. Systemet arbetar på låg effekt och minskar faktiskt användningen av värmaren eftersom 80 % av energin som krävs för att driva det överförs till vattnet som värme.

Visa video
purePerf_row2_left-top

Om du vill ha en kraftfullare massage justerar du bara fördelningsventilerna och riktar vattenflödet till de sittplatser som används. Vrid på den yttre ringen på en justerbar jet- eller luftventil för att ändra flödet eller stäng dem helt för att öka massagekraften i de jetstrålar som du njuter av för stunden.

purePerf_row2-left-bot

ENKEL VATTENVÅRD

Vi vet att du inte vill behöva hantera besvärliga kemikalier så vi erbjuder ett enkelt vattenvårdssystem, FROG™, som en standardfunktion på alla Caldera-massagebad. Systemet gör det enkelt för dig att hantera de sällsynta bytena av brom- och mineralkassetter, så att du kan njuta av gnistrande rent massagebadvatten varje gång du tar ett dopp i ditt massagebad från Caldera.

Visa video
control_panel_se_0

ENKLA TRYCKKONTROLLER

Med Advent-kontrollpanelen kan du styra massagebadets funktioner med hjälp av en knapptryckning. Med den kompletterande kontrollpanelen kan du, på massagebad i Utopia-serien, styra badets alla funktioner från en annan plats i massagebadet.

Ett patenterat system ventilerar ut värmen som skapas av pumpmotorerna från maskinutrymmet för att skapa svalare driftförhållanden vilket förlänger Caldera Spas-komponenternas livstid.

purePerf_row2-right-topleft

Whirlpool-jetstråle
Denna högintensiva jetstråle ger kraftfull massage för ländryggen eller en härlig virvlande effekt i hela spabadet.

purePerf_row2-right-topright
purePerf_row2-right-bot

Med tanke på hur mycket massagebadets kar utsätts för vid daglig användning är konstruktionens och sammansättningens kvalitet avgörande. Vårt DuraBond-förstärkningssystem i tre lager förstärker den hårda akrylutan och ger en bevisad och beprövad prestanda.

pureperf_row3-left

I tufft utomhusklimat måste alla massagebadskomponenter kunna stå emot fukt och torka. Våra exklusiva EcoTech™-kabinett ger dig det vackra utseende från äkta trä och hållbarheten och den enkla skötseln från stadiga polymerer. EcoTech har en naturlig, utskuren träådring och finns i neutrala Coastal Gray, fylliga Espresso eller naturliga

purePerf_row3_mid
fibercor_0

MINSKA ENERGIANVÄNDNINGEN

Tack vare helskumisoleringen skapar ett Caldera-lock en måttanpassad försegling som minskar energianvändningen. Locket är tillverkat av hållbar vinyl som används till havs och det är utrustat med barnsäkra lås och uppfyller alla krav i ASTM-säkerhetsnormer.

purePerf_row4_left
purePerf_row4_right