Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

HOT TUB CIRCUIT THERAPY™

Vi designar våra Caldera-massagebad för att ge helkroppsmassage och hjälpa dig att släppa spänningar. Våra jetstrålar är konfigurerade för att ge dig en riktad, uppmjukande massage. När du förflyttar dig mellan sitsarna i vår Hot Tub Circuit Therapy får de stora muskelgrupperna massage. Vår cirkelmassage kan liknas vid cirkelträning av styrka på gymmet, och kan hjälpa dig att slappna av och få lindring i de områden där risken är störst att samla på sig spänningar och värk, från fotsulorna till de spända musklerna i axlarna och nacken.
Visa video
cantabria-row2-right_1

Våra massagebad är kända för sin eleganta, organiska stil med böljande linjer och skulpterade jestrålenischer

pureStyle_row3_right

DJUPARE SITSAR

Caldera Spas-sitsarna är byggda för att vara så bekväma som möjligt, genom att omsluta din kropp, nästan som en omfamning, så att du fullt ut kan uppleva det varma, masserande vattnet.

Det unika Foot Ridge™ ger stöd åt hälarna och håller dig på plats medan de kraftfulla jetstrålarna ger dig en sorts zonterapi-massage som ger dina trötta fotsulor nytt liv – oavsett om du är 155 cm eller 185 cm lång.

pc-footridge

En omsorgsfullt placerad, upplyst ledstång ser till att det går lätt att smidigt att gå i och ur badet.

pc-handrail

Oavsett om du väljer ett massagebad ur Utopia-serien eller Paradise-serien kommer du att upptäcka att varje sittplats är ergonomiskt utformad för att passa din kropp.

pc-imgs-left-bot
pc-couple
pc-underwater

HÄLSA / VÄLBEFINNANDE / NY ENERGI

Stress och spänningar samlas i kroppen och sinnet. Att släppa stressen kan förbättra såväl din kroppsliga hälsa som ditt humör överlag, och kan påverka nästan alla aspekter av livet, från hur ditt immunsystem fungerar till relationer med människor omkring dig.Ett massagebad från Caldera kan hjälpa dig att släppa spänningar du samlat på dig och snabba på musklernas återhämtning. Du är spänd när du stiger i badet och förändrad när du stiger ur det. Du blir mer avslappnad och lugn. Värmen i massagebadet hjälper till att öka blodcirkulationen, så att du läker bättre och snabbare och blir mer mjuk och smidig, samtidigt som värk och smärtor lindras. Det mesta rogivande du kan tänka dig.


Visa video

Luta dig tillbaka och låt ditt huvud sjunka ner i den mjuka, omslutande kudden.

pc-woman-blue
pc-couple-two