Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Nyckeln till att få ut så mycket som möjligt ur ditt massagebad är genomtänkt planering. Innan du arrangerar med en leverans ska du se till att hitta den perfekta platsen för massagebadet. Du bör även fundera på hur du vill ha miljön runt badet, om det ska vara avskilt med en skärm eller kanske under tak. Vi har återgivningar av alla modeller för att hjälpa dig med planeringen. Och om du funderar på att installera ett altandäck ska du ta en titt på vår KOSTNADSFRIA steg-för-steg-planerare för altandäck.

decktoolv3_0
Om du planerar att ditt Caldera Spas-massagebad ska vara en del i en ny altan i trädgården kan vårt KOSTNADSFRIA 3D-verktyg för altandäcksplanering hjälpa dig att designa däcket enkelt, steg för steg.
caddrawing_0
Vi erbjuder skalegna återgivningar av våra massagebad i pdf- och CAD-format för att hjälpa dig med trädgårdsplaneringen och layoutdesignen.
comparemodels280x150_2
Caldera Spas erbjuder massagebadsmodeller i många olika storlekar, former, färger och konfigurationer. Jämför modeller och hitta de bästa funktionerna och det perfekta badet för dig.