Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Bläddra bland våra senaste pressmeddelanden för att få reda på mer om Caldera Spas, nya designutmaningar, tekniska innovationer och andra framsteg som ”platsar i pressen”.

8 november 2011 -& Vinnaren av auktionen av det miljonte massagebadet har tillkännagivits

I snart 34 år har Watkins Manufacturing levt upp till sitt anseende som ett globalt ledande företag i massagebadsbranschen. Förra månaden kunde företaget stolt tillkännage att man nått en betydelsefull milstolpe – det miljonte massagebadet har producerats. För att fira detta uppmärksammade Watkins sina anställdas betydelsefulla och kontinuerliga strävan efter topprestationer med festligheter på tillverkningsanläggningarna i Kalifornien och Mexiko.

Se hela pressmeddelandet

13 mars 2011 Watkins Manufacturing utser husbils- och båtveteran till vice direktör för försäljning och marknadsföring i Nordamerika

Watkins Manufacturing, den globala ledande tillverkaren av flyttbara massagebad, har anställt Ryan Sessler som företagets vice direktör för försäljning och marknadsföring i Nordamerika. Sessler tar med sig sexton års erfarenhet av husbils- och båtbranschen till sin nya position inom Watkins.

Se hela pressmeddelandet

31 mars 2009 -& Det nya Cantabria™-massagebadet från Caldera Spas ger hälsosam återhämtningsbehandling

Tillverkarna av Caldera Spas, kända för Pure Comfort, Pure Performance och Pure Style, är glada att kunna presentera ett nytt flaggskeppsmassagebad, massagebadet Cantabria. Massagebadet Cantabria drar verkligen blickarna till sig, med en fantastisk design och rogivande funktioner. Dessutom erbjuder det enastående hydromassagebehandling.

Se hela pressmeddelandet