Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview
earth_friendly_960x150

Gör ditt Caldera-massagebad ännu miljövänligare:

earth_friendly_column_image

1. Ett välskött massagebadslock och locklyftare är viktiga för att isolera badet när det inte används. Kontrollera så att det inte finns glipor där värmen kan slinka ut.

2. Överväg att lägga till Calderas gångjärnsförsegling till massagebadet för att maximera värmeisoleringen i ditt massagebad.

3. När du använder det inbyggda vattenvårdssystemet FROG™ som doserar ut en specialsammansättning av mineraler och brom använder du färre massagebadskemikalier än med konventionella vattenvårdsmetoder.

4. Genom att använda CD-ozongeneratorn Monarch™ CD plus Monarch-silverkassetterna hämmas bakterietillväxten och behovet av kemikalier minskas. Det gör att vattnet hålls fräscht längre och gör att mindre vatten går åt under massagebadets livscykel.

5. Att byta ut massagebadsfiltren enligt rekommenderade tidsintervall hjälper till att utöka massagebadvattnets hållbarhet.

6. Att använda insamlat regnvatten är ett miljövänligt och ekonomiskt sätt att ersätta vatten som förångas.

7. Läs noggrant igenom Bruksanvisningen för information om korrekta tillvägagångssätt för vattenvård, så att du undviker att använda onödiga kemikalier eller att överdosera.

8. Trädgårdanläggning runt massagebadet med växter och träd skapar en attraktiv miljö som också hjälper till att minska hushållets koldioxidavtryck.

9. Genom att underhålla och sköta massagebadet på rätt sätt kan du se till att det fungerar så effektivt som möjligt.

10. Att sänka massagebadets temperatur några grader kan minska energiförbrukningen.