Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

På Caldera gör vi mer än att bara sälja massagebad. Vi formger och bygger omsorgsfullt en produkt med fantastiska egenskaper som kan göra skillnad till det bättre och bidra till att förändra ditt liv. Ett Caldera-massagebad ger dig tillgång till varmvattensmassage i ditt hem, får dig att känna dig uppfriskad och full av ny energi, även om du bara har en liten stund över.

Med ett massagebad från Caldera® kan du släppa all vardagsstress du samlat på dig. Du påskyndar återhämtningen i muskler som är trötta efter träning eller andra aktiviteter som är viktiga för din livskvalitet. Dina tankar blir lugnare och ditt sinne känns pånyttfött. Du kan alltid stiga upp ur badet som en ny människa.

Du kan bli mer avslappnad. Få ny livskraft. Få ett nytt lugn. Släppa spänningar. Hydroterapi gör din kropp varm, mjuk och smidig. Det lindrar smärta. Bekymmerstankar skingras och sinnet blir rofyllt.

Du förändras.

Oavsett om dina spänningar beror på stress på jobbet eller fritidsaktiviter – från trädgårdsarbete till golf, från cykling till att sitta framför datorn – samlas dessa spänningar i kroppen.

Att släppa stressen är viktigt för såväl din kroppsliga hälsa som ditt humör, och har potential att påverka nästan alla aspekter av livet, från hur ditt immunsystem fungerar till relationer med människor omkring dig.

about_caldera_video_uk
awards2018_nobestbuy_v2_4
I över 40 år har Caldera varit ett av världens främst massagebadsmärken.
press_4
Bläddra bland våra senaste pressmeddelanden för att få reda på mer om Caldera Spas, nya designutmaningar, tekniska innovationer och andra framsteg som ”platsar i pressen”.
earthfriendly_4
Gör ditt Caldera-massagebad ännu miljövänligare.
about-caldera-img

Ett massagebad från Caldera kan hjälpa dig att hitta tillbaka till där du vill vara i livet. Med ett massagebad behöver du bara avsätta en stund för att sjunka ner, koppla av och släppa allt. Du är spänd när du stiger i badet. Du är förändrad när du stiger ur det. Om det inte kändes så avkopplande och skönt skulle man kunna se det som något rent medicinskt, läkande och förebyggande.