Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview
caldera_spas_vacanza_ljuspunkter_livfulla_färger

LJUSPUNKTER

Njut av en av de sex livfulla färgerna i taget, eller använd färghjulet för att automatiskt gå runt i färgspektrat. Fyra lampor sitter i fotbrunnen och lyser upp massagebadet invändigt. Sex lampor sitter över vattenytan skapar ett bländade skådespel på vattenytan.

FROG™

Med FROG-systemet hör komplicerad vattenvård numera till det förflutna. Byt bara ut bromkasetterna en gång i månaden och mineralerna fyra gånger om året för att hålla vattnet glittrande rent.

Visa video

caldera_spas_vacanza_vattenvårdssystemet_frog

”Vi njuter av vårt massagebad i alla väder, allra helst när det snöar! Det är som att alltid vara på semester – fast i din egen trädgård!”

caldera_spas_vacanza_acquarella-fontän
caldera_spas_vacanza_massagebad_kvinna_avkoppling

Fotstödet Foot Ridge™ ger dig en bekväm plats att stödja fötterna på och håller dig på plats när de kraftfulla jetstrålarna skapar magiska upplevelser för dig.

caldera_spas_vacanza_fotstöd

Ljudnördar kommer att älska det integrerade mp3-systemet Aquatic Melodies™ som finns tillgängligt på Vacanza-massagebad. Koppla bara in din iPod® och lyssna på din favoritspellista. I massagebadet finns ett vattentätt hölje för din iPod eller mp3-spelare installerat. Den vattentäta fjärrkontrollen gör det enkelt att välja spår och reglera volymen.

caldera_spas_vacanza_massagebad
fibercor_0

KAR OCH KABINETT
Ditt Vacanza-massagebad kommer att vara lika snyggt på utsidan som välfungerande på insidan, år efter år. Vacanzamodellerna har EcoTech, ett kabinett i konstgjort trä av syntetmaterial som kräver minimalt med skötsel. Alla modeller är konstruerade med akrylkar med ett DuraBond-förstärkningssytem i tre lager.

caldera_spas_vacanza_kar_kabinett

AUTOMATISK UPPVÄRMNING OCH FILTRERING

Massagebadvattnet är alltid varmt och redo för dig med ett automatiskt uppvärmnings- och filtreringssystem.

caldera_spas_vacanza_hot_tubs_par_avkoppling

HOT TUB CIRCUIT THERAPY™

När en personlig tränare tar fram en serie med specifika övningar för dig, det som brukar kallas cirkelträning, får du ett mer balanserat träningsprogram. På samma sätt hittar du olika sorters jetstrålar placerade i specifika anatomiska mönster på sittplatserna i ditt massagebad från Caldera®. När du flyttar dig från en plats till en annan får alla större muskelgrupper en fullständig och tillfredställande massage.

Visa video
cantabria-row2-right_1