Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

När du har bestämt dig för att investera i ett nytt massagebad är det viktigt att jämföra olika modeller för att se till att du väljer det perfekta massagebadet för dig och din familj. För att underlätta den processen erbjuder vi en mängd onlineverktyg som gör ditt beslut lättare.

När du ska börja sålla bland dina valmöjligheter rekommenderar vi ett viktigt extra steg som helt klart INTE kan göras online – ta ett testbad som en Caldera-handlare nära dig. Det är den bästa metoden för att välja en modell som bäst passar dina behov och uppleva vad ett Caldera-massagebad kan göra för dig.

howtobuy280x150_1
För att få så mycket som möjligt för pengarna när du köper masagebad, ger vi dig den information du behöver ha i åtanke när du förbereder hemmet för massagebadstillskottet
findadealer_280x150_newlogo_0
Ange bara ditt postnummer så visar vi dig närmaste handlare som säljer massagebad från Caldera Spas.
quote_280x150_b_0
Fyll bara i det här korta formuläret så att vi får en uppfattning om vilka modeller du är intresserad av, så kommer din lokala auktoriserade Caldera Spas-handlare ett kontakta dig med konstnadsfri prisinformation.
testsoak280x150_0
Testa innan du köper. Planera ett testbad hos din lokala handlare för att uppleva den totala komforten som ett massagebad från Caldera Spas erbjuder. Du kommer att få uppleva den enastående kvaliteten och prestandan hos ett Caldera-massagebad och njuta av hur massagebadet ger dig nytt liv.
tradein_280x150_a_0
Få reda på vad ditt nuvarande massagebad har för inbytesvärde om du köper ett nytt Caldera Spas-massagebad. När du har fyllt i det enkla onlineformuläret kommer din lokala auktoriserade Caldera Spas-handlar att kontakta dig med en kostnadsfri, konkurrenskraftig uppskattning utan några förbindelser.
brochure_0
Skicka in ett kort formulär där det anges vilka modeller du är intresserad av och ladda sedan ner en kostnadsfri broschyr med den information du behöver för att fatta ett välinformerat beslut gällande ditt massagebadsinköp.