Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

En holistisk inställning till massagebehandling

Ibland vill du använda massagebadet för att slappna av i lugn och ro, kanske bara ta ett bad utan att ha jetstrålarna igång. Andra gånger vill du ha en aktiv, djupgående massage som kan få spänningar att släppa i hårda muskler och snabba på återhämtningen i områden med träningsvärk.

Sitsarna och jetstrålarna har utformats omsorgsfullt och strategiskt för att skapa ett Caldera-massagebad med en holistisk inriktning på hela kroppen. Varje sits och position i massagebadet har utformats för att behandla olika muskelgrupper, och ge en djup massage där du behöver det mest.

Det är samma typ av fokuserade, grundliga cirkelträningsapproach som certifierade personliga tränare använder för att se till att gå igenom hela kroppen genom att aktivera alla större muskelgrupper och på så sätt få en balanserad träning. Hot Tub Circuit Therapy jobbar med samma områden och fokuserar på en muskelgrupp i taget. Musklerna i nacken och axlarna, de stora musklerna i ryggen, korsryggen, lårens baksida, vaderna och fötterna bearbetas. Genom att justera jetstrålarnas intensitet kan du även styra massagestyrkan – från en djupt, penetrerande massage till en lätt, lindrande och avslappnande vidröring.


Du är förvandlad när du går ur badet, från topp till tå har alla spänningar i kropp och sinne släppt.

Utforska Hot Tub Circuit Therapy

Lär dig mer om hur varje jetstråle riktar in sig på specifika muskelgrupper när du flyttar runt mellan sitsarna.