Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Fram till nu har vattenvård varit komplicerad, förvirrande och svårt att sköta. FreshWater® Salt System har revolutionerat massagebadsektorn genom att göra vattenvård enkel och intuitiv, så att du kan slappna av och uppleva alla hälsofördelar som kommer av dagliga varmvattenbad. Vårt unika och patenterade saltsystem genererar klor automatiskt, vilket håller vattnet rent och fräscht i ett helt år.

Med FreshWater Salt System kommer du att få:

Det här lättanvända systemet är tillgängligt för massagebad i 2019 års Utopia™- och Paradise™-serier.

I denna video om FreshWater Salt System får du lära dig hur du kan tillbringa mer tid med att slappna av i ditt massagebad och nästan helt slippa sköta det.

Enkel och intuitiv vattenvård.

Våra unika och patenterade design genererar automatiskt klor från salt, vilket håller vattnet rent och fräscht upp till tre gånger så länge som andra system.

Du slipper huvudbry med att mäta upp kemikalier!

Simply set the chlorine level with the touch of a button.

Ställ enkelt in klorhalten med en knapptryckning. Systemet genererar automatiskt rätt mängd klor. FreshWater Salt System är integrerat med massagebadets kontrollpanel för smidig och pålitlig drift. Enkla och tydliga instruktioner på skärmen berättar när systemet behöver din tillsyn.

Inga gissningar, bara konsekvent, problemfri drift.

Den skötselfria titanpatronen är designad för att hålla i 4 månader och kan bytas ut på några sekunder från sargens ovansida, utan att man behöver tömma massagebadet eller kontakta sin handlare. Med endast tre patronbyten per år håller sig massagebadets vatten fräscht i ett helt år om det balanseras och sköts korrekt. Det är ju massagebadet som ska ta hand om dig, inte tvärtom.

Vatten som håller längre och känns naturligt

FreshWater Salt System använder färre kemikalier än traditionell vattenvård, vilket minskar mängden skarpa lukter och ger ett vatten som känns mjukare och är mildare mot ögonen och huden. Med färre tillsatser kan vattnet hålla sig upp till ett helt år innan det behöver tömmas och fyllas på nytt. Det sparar vatten, sparar pengar och sparar tid som tidigare har behövts läggas på komplicerad vattenvård. Många faktorer kan påverka massagebadvattnet, t.ex. mängden badare och vattenkemin. När dessa faktorer tas med i beräkningarna och massagebadet sköts korrekt håller ett 3-pack FreshWater Salt System-patroner vattnet rent och fräscht i ett helt år

cal-4
samwillson9gmail.com-12

Det blir enklare att bada massagebad

när FreshWater Salt System håller vattnet rent och redo att användas, så att du kan tillbringa mer tid med att njuta av ditt massagebad och mindre på att sköta det.

Systemet designades för att hålla vattnet rent och fräscht upp till ett helt år, upp till 3 gånger längre än andra system, vilket besparar dig tid och pengar, med färre tömningar och påfyllningar.

Varför välja FreshWater Salt System?

FreshWater Salt System håller vattnet varmt och klart att användas med minimal skötsel. Du får njuta alla hälsofördelar som kommer av dagliga varmvattendopp, utan något krångel. Lindra smärta, och vårda relationer med kvalitetstid ihop med vänner och familj. När du låter ett massagebad bli en del av din hälsorutin kan det förändra sättet du känner, lever och umgås.

Du kanske även är intresserad av