Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview
caldera_spas_utopia_fyllt_acquarella-vattenfall

”Vi ville köpa ett massagebad som skulle ge oss en sorts daglig avkoppling och vårt Caldera-massagebad har levt upp till våra högsta förväntningar

FLERZONSBELYSNING

Du skapar förtrollande kvällar med SpaGlo™ LED-belysningssystem (flerzonssystem). Färga vattnet i ditt massagebad från Utopia-serien i lugnande turkost, flammande rött eller någon annan färg. Lys upp vattenfallet Acquarella™ för att göra det hela mer dramatiskt. Ställ in varje zon separat eller gör samma inställningar för alla zonerna, luta dig tillbaka och njut av ljusskenet.
Utopia-ljuszoner:

  1. Undervattensbelysning, Euphoria™-jetstråle och ledstång
  2. Avledar- och luftventiler, högtalare (välj modeller)
  3. Acquarella-vattenfall
  4. EcoTech™-kabinettlampetter
Visa video

Systemet med luftjetstrålar ger en varsam mjukvävnadsmassage med hjälp av strategiskt placerade luftjetstrålar.

caldera_spas_utopia_luftjetsystem

Fotstödet Foot Ridge™ ger dig en bekväm plats att stödja fötterna på och håller dig på plats när de kraftfulla jetstrålarna skapar magiska upplevelser för dig.

caldera_spas_utopia_fotstöd_jetstrålar

HOT TUB CIRCUIT THERAPY™

När en personlig tränare tar fram en serie med specifika övningar för dig, det som brukar kallas cirkelträning, får du ett mer balanserat träningsprogram. På samma sätt hittar du olika sorters jetstrålar placerade i specifika anatomiska mönster på sittplatserna i ditt massagebad från Caldera®. När du flyttar dig från en plats till en annan får alla större muskelgrupper en fullständig och tillfredställande massage.

Visa video
caldera_spas_utopia_luftjetsystem
caldera_spas_utopia_vattenvårdssystemet_frog

FROG™

Med FROG-systemet hör komplicerad vattenvård numera till det förflutna. Byt bara ut bromkasetterna en gång i månaden och mineralerna fyra gånger om året för att hålla vattnet glittrande rent.

Visa video
caldera_spas_utopia_acquarella-vattenfall
caldera_spas_utopia_massagebad_avkoppling

KAR & KABINETT
Den exklusiva EcoTech™-panelen med sina mättade färger och ådrade yta ser ut som riktigt trä, men är lika hållbar och lättskött som styva polymerer.

caldera_spas_utopia_ecotech-kabinett
caldera_spas_fibercor_massagebadsisolering

Med Advent-kontrollpanelen kan du styra massagebadets funktioner med hjälp av en knapptryckning. Med den kompletterande kontrollpanelen kan du, på massagebad i Utopia-serien, styra badets alla funktioner från en annan plats i massagebadet.

caldera_spas_utopia_kontrollpanel
caldera_spas_utopia_ultramassage_loungesits

ULTRAMASSEUSE™ LOUNGE

UltraMasseuse-systemet som är en exklusiv funktion på massagebadet Cantabria har en imponerande mängd alternativ om du vill skräddarsy din upplevelse i badet. Vart och ett av de sex pulslägena kan justeras och dina spänningar kan sköljas bort i den takt du vill.