Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

De bästa massagebaden kombinerar komfort, prestanda och stil

cs_purecomfort_2
De bästa massagebaden är designade för att vara bekväma. Vi anser att bekvämlighet är en absolut nödvändig komponent vid utformandet av ett massagebad, för att garantera en avkopplande upplevelse och förhöja effekterna av att vila i det varma vattnet.
cs_purestyle_1
De bästa massagebaden är designade för att ha stil. Att sjunka ner i ett Caldera-massagebad är en upplevelse som både väcker dina sinnen till liv och är en fröjd för dem. Från den snygga designen till de ergonomiska sitsarna – varje detalj har tagits fram för att vara rogivande för kropp och sinne.
pureperformance
De bästa massagebaden är designade för prestenda. För att få ut det bästa ur ditt massagebad måste det ha en hög prestanda. Ett Caldera Spas-massagebad har byggts med komponenter av högsta kvalitet för garantera många år av pålitlig prestanda.

Ja, det finns många massagebad och spabad på marknaden idag. Men ju noggrannare du tittar, desto enklare är det att begränsa valmöjligheterna. Om du vill få dina spänningar att förvandlas till en känsla av ny livskraft varje gång du sätter dig i badet är Caldera Spas det rätta valet för dig.

Vårt mål har alltid varit att skapa de bästa massagebaden – de bekvämaste, mest energieffektiva och högkvalitativa massagebaden på marknaden – så att du kan njuta av de fulla utbudet av hälsofördelar som ett massagebad kan erbjuda.

Vi brinner för den här verksamheten eftersom vi vet hur effektivt ett massagebad kan vara när det gäller att få spänningar att släppa – både i kroppen och sinnet – få muskler att slappna av, bidra till god rörlighet och lindra smärta. Eftersom vi själva är massagebadsentusiaster tror vi att hydroterapi kan bidra till positiv personlig förändring, och detta påverkar hur vi designar baden

Vi designar för komfort.

Ett massagebad ska vara en upplevelse för hela kroppen, med behandlingsmöjligheter för alla stora muskelgrupper och områden där det är troligast att du har spänningar. I ett Caldera-massagebad hittar du en mängd olika jetstrålar som lindrar stela muskler och får spänningar att släppa. Calderas sitsar är omsorgsfullt formade och konfigurerade för att minska tryck och hålla dig på plats även när strålarna är på. Det är inte konstigt att många anser att våra massagebad är de skönaste som går att få.

Vi designar för prestanda.

Caldera-massagebad har konstruerats med omsorg för att erbjuda många år av problemfri prestanda, även vid daglig användning. Därför bygger vi några av de bästa massagebaden i branschen med högkvalitativa, effektiva värmare, pumpar och andra komponenter och hållbara, förstärkta invändiga akrylytor. Vi fortsätter att vidareutveckla och förbättra våra tekniker och designa och leta efter energieffektiva tekniker, som vår nya FiberCor-isolering.

Vi designar för stil.

Riktigt bra design är rogivande. De där extra detaljerna som förhöjer upplevelsen, fördjupar de lugnande effekterna och får det ordinära att bli exceptionellt. Hur konkretiserar vi vår stilvisioner och låter dem påverka upplevelsen överlag? Med detaljer och alternativ som LED-belysning, ljudet av rogivande vattenfall och underhållningssystem som gör att du skapa en skräddarsydd miljö.

comfort-performance-style_0
När allt kommer omkring ska ett massagebad som designats för att ge dig rofyllt lugn också göra att du känner dig lugn med ditt val.