Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!

caldera_spas_brochure_preview

Börja med rent vatten

Få ut mesta möjliga av ditt massagebads vattenvårdssystem med de här kemikaliefria tillbehören som garanterar att du startar med friskt och rent vatten.

clean-screen-water-enhancer

Clean Screen™

Fäst det här förfiltret på din trädgårdsslang för att avlägsna organiska föroreningar, tanniner, koppar, järn och andra metaller från vattnet medan du fyller massagebadet.

vanishing-act-water-enhancer

Vanishing Act™

Detta kalkborttagningsmedel minskar avlagringar och ger vatten som känns mjukare och lenare mot huden. Det bidrar till att skydda badet mot de skadliga effekterna av hårt vatten.

silver-ion-purifier-water-enhancer

Silverjonrenare

Komplettera det vattenvårdssystem du föredrar för bästa möjliga massagebadvatten! En silverjonrenar*-patron hämmar bakterietillväxt. Det är bara att stoppa in patronen i massagebadets filter och silverjonerna frigörs automatiskt — det är ingen risk för under- eller överdosering. Du byter enkelt ut patronen var fjärde månad. Finns tillänglig för alla Caldera-massagebad.

ozone-water-enhancer

Ozon

Ett ozonsystem blandar koncentrerade ozonbubblor i vattnet för att neutralisera föroreningar som hudkrämer, rengöringsmedel och organiskt avfall. Ett ozonsystem kräver färre kemikalier och kan användas ihop med FROG-rengöringssystemet. Ozon ska inte användas ihop med FreshWater™ Salt System. För ett i princip klorfritt vatten, kombinera ett ozonsystem med silver och MPS klorfria oxiderare.