Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!


Vi kommer inte att lämna din e-postadress vidare till tredje part. Din information är säker hos Caldera.Integritetspolicy.

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!


Vi kommer inte att lämna din e-postadress vidare till tredje part. Din information är säker hos Caldera. Integritetspolicy.

caldera_spas_brochure_preview

Koppla Av Med Ditt Personliga Soundtrack

Att ha ett underhållningssystem hemma hjälper dig att koppla av, släppa spänningar och ta en paus för att rensa tankarna. Ett underhållningssystem i massagebadet gör mer än så, eftersom du är nedsänkt i varmt, rogivande vatten och får avslappnande massage samtidigt som du tittar eller lyssnar. Ett fantastiskt sätt att låta båda kroppen och hjärnan koppla av samtidigt.

CS_AC_WirelessiPod

Trådlöst Ljudsystem Med Dockningsstation I Hemmet

Lägg till den exklusiva trådlösa hemmadockan för att utvidga dina alternativ. Med det förbättrade systemet kan du sända musik från ditt hem till massagebadet genom att docka en iPod® eller iPhone® – och med systemet kan du kontrollera spåret och volymen direkt från massagebadet. Detta förbättrade hemmadocksystem är så mångsidigt att du kan koppla in praktiskt taget vilken musikenhet, stereoanläggning eller till och med TV som helst via systemets 3,5 mm ljudingång.

utopia-speakers

Integrerade Högtalare – Utopia™-Serien


Musikversionerna av våra Utopiamodeller är utrustade med tre par 2,5 cm höga lågprofilshögtalare som omgerderundade huvudstöden. Dessa integrerade vattentäta högtalare ger ett robust, högkvalitativt ljud som drivs av det trådlösa ljudsystemet med Bluetooth®-teknik samt en separate subwoofer.

paradise-speakers

Integrerade Högtalare – Paradise™-Serien

Våra musikerversioner av massagebad i Paradise-serien inkluderar integrerade 9 cm höga vattentäta högtalare. Dessa eleganta högtalare är noggrant placerade för att uppnå bra ljudkvalitet. De använder sig även av de trådlösa ljudsystemet med Bluetooth-teknik och har en separat subwoofer.

 

 

cs_vacanza_speakers

Vacanza™-serien

De flesta Vacanza-modeller kan beställas med det trådlösa ljudsystemet med Bluetooth-teknik och ingår välplacerade högtalare för att förhöja din upplevelse. En separate subwoofer finns tillgänglig som tillval.