Denna webbplats använder cookies. Varför? Klicka här för mer information.

FÅ PERSONLIGT PRISFÖRSLAG

Få ett personligt anpassat priserbjudande från din lokala Caldera Spas-expert!


Vi kommer inte att lämna din e-postadress vidare till tredje part. Din information är säker hos Caldera.Integritetspolicy.

caldera_spas_hot_tub_couple

FÅ DIN BROSCHYR GRATIS

Du är ett steg närmare en rogivande jetstrålemassage!


Vi kommer inte att lämna din e-postadress vidare till tredje part. Din information är säker hos Caldera. Integritetspolicy.

caldera_spas_brochure_preview

För att hjälpa dig med utformningen av din trädgård finns massagebadsåtergivningar med specifikationer tillgängliga. Återgivningarna är skalenliga och kan hjälpa dig när du ska planera hur du ska integrera ditt Caldera® -massagebad i din trädgård för att det ska bli så bra som möjligt. Din Caldera Spas-handlare kan också hjälpa dig att göra ditt massagebad ännu bättre när du utformar trädgården genom att hjälpa dig med förslag på altandäck och andra mssagebadstillbehör och avskiljande skärmar.

Specificaties PDF CAD
2011 Salina Paradise™
2011 Kauai Paradise™
2011 Martinique Paradise™
2010 Cantabria Utopia™
2010 Geneva Utopia™
2010 Niagara Utopia™
2010 Tahitian Utopia™
2010 Martinique Paradise™
2010 Kauai Paradise™
2010 Marino Vacanza™
2010 Palatino Vacanza™
2010 Aventine Vacanza™
2008 Geneva Utopia™
2008 Niagara Utopia™
2008 Tahitian Utopia™
2008 Martinique Paradise™
2008 Kauai Paradise™
2008 Aventine Vacanza™

Massagebadsåtergivningarna i pdf-format är tillgängliga för direkt nedladdning. För att få bästa resultat ska du avmarkera alternativet ”anpassa efter sida” i utskriftsrutan. CAD-filerna är endast för professionellt bruk och kan inte visas eller laddas ner utan lämplig AutoCAD-programvara. Alla bilder ska endast användas för referenssyften. Se till att byggarbetet sker i enlighet med de faktiska massagebadsmåtten. Tillverkningstoleranser speglas inte i återgivningarna.